Sport

Fotbal, U Craiova

Macheta noului stadion al Craiovei

Macheta alăturată, preluată de pe siteul cotidianului Ediţie Specială de Oltenia, ilustrează noua arenă a Craiovei, una impresionantă, care va fi acoperită integral cu un material transparent, de ultimă generaţie. În plus, iluminarea de seară va fi una de culoare albastră.

Noua arenă va avea 38.000 de locuri. Lucrările de construcţie ar urma să înceapă în vara anului viitor şi se vor încheia la începutul anului 2017! Tot în cadrul acestui complex sportiv, va mai fi construit un stadion de atletism, de circa 10.000 de locuri.

Arena va fi construită de o firmă de construcţii din China, Shandong Ningjian Construction Group. "Arena va fi superbă, va rivaliza cu cele mai mari şi mai importante din Europa. Va costa aproximativ 80 de milioane de euro", a declarat primarul Lia Olguţa Vasilescu.

Primarul din Bănie doreşte ca stadionul ce va avea o capacitate de 38.000 de locuri să fie ridicat pe fonduri europene, însă, în caz de refuz, ar putea apela şi la investiţia chinezilor: "Vom avea nevoie de ei, îşi vor recupera investiţia în următorii 30 de ani, de la municipalitate".

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

25.04.2013 - 22:15Miti:Vise erotice !!!

25.04.2013 - 09:01Ionut:vise tata vise ...

Pagina 1 din 1 (2 comentarii din 2)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...