Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Damila, fără fundaşi centrali!

Deaconescu este suspendat, Cucui şi I. Stoica, accidentaţi

Înaintea jocului de sâmbătă, de la Drăgăşani, cu Mioveni, antrenorul Damilei, Claudiu Niculescu, este într-o situaţie extrem de delicată: trei fundaşi centrali sunt indisponibili.

Damila va avea sâmbătă, la meciul cu Mioveni, o defensivă complet improvizată. Mihai Deaconescu este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, căpitanul Ionuţ Stoica a suferit o accidentare la genunchi, iar Rareş Cucui s-a lovit şi el la antrenamentul de azi, când i-a recidivat o entorsă.

”Ne aşteptă un meci foarte dificil, pe care însă trebuie să îl câştigăm cu orice preţ. Venim după o înfrângere dureroasă, dar care nu schimbă cu nimic şansele noastre la promovare. În cazul în care vom câştiga trei puncte cu Mioveni, vom reveni din nou acolo, în locurile fruntaşe şi sper să nu mai coborâm. Cunosc bine pe Mioveni şi antrenorul lor, au jucători foarte buni, care au evoluat în primul eşalon. Este un joc foarte greu pentru că avem probleme mari de efectiv, practic nu avem fundaşii centrali. Am însă încredere în cei care vor intra sâmbătă că vor face totul şi împreună să câştigăm, ar fi o victorie mare”, spune Claudiu Niculescu.

În aceste condiţii, singurul fundaş central valid rămas în lot este Pârvulescu, care a jucat doar un singur meci în tur, unul în care nu a impresionat.

Singura veste bună este că de azi şi-a reluat antrenamentele Samson, care suferise şi el o accidentare uşoară la Timişoara.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...