Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM

Pelici: Avem destule motive să fim motivaţi, chiar dacă suntem salvaţi

Patronul Rufă, Vătăjelu şi Neagoe îşi serbează azi ziua de naştere

Antrenorul vâlcenilor de la CSM, Alexandru Pelici, spune că, deşi echipa e în mare măsură salvată de la retrogradare, ambiţiile nu scad.

Tehnicianul spune că echipa rămâne în priză pentru jocul cu UTA. „În iarnă, când am acceptat să preiau această echipă, mi s-a impus ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Eu zic că în proporţie de 75% am reuşit asta, dar mai avem destule motive să scoatem maxim din fiecare partidă. În primul rând, e ambiţia antrenorilor şi jucătorilor să demonstreze că doresc şi pot face parte din planurile de viitor ale echipei, care ar putea fi mai ambiţioase de la anul. Apoi, cred că nimănui nu-i place să piardă când intră pe teren, indiferent de miza meciului. Dar, până una alta, să nu uităm că nu suntem salvaţi din punct de vedere matematic, mai avem nevoie de puncte pentru asta. Cine va intra, trebuie să demonstreze că merită să joace la această echipă”, a afirmat Pelici.

Din echipa vâlceană vor lipsi Neagoe, Nkongue şi Plecanciuc, care sunt suspendaţi, dar şi Daouda, care este accidentat. În plus, Apostol este şi el incert, după o ruptură fibrilară. Pelici caută cele mai bune soluţii şi speră să găsească soluţiile optime de înlocuire ale acestora.

Plecanciuc, Nkongue şi Neagoe sunt suspendaţi, trei pierderi importante pentru alb-albaştri. Daouda şi Eremia sunt accidentaţi.

CSM va întâlni duminică, în Zăvoi, de la ora 11, pe UTA, care teoretic mai are încă şanse la promovare.

Cum ar putea arăta CSM duminică: Pascal-Tomozei, Potopea, Eremia (Apostol), Vătăjelu - Pârvu, Nicolae -Vasile, C. Stoica, Surugiu-Gogoşoiu

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...