Sub Lupă

Pumni şi înjurături între pretendenţii la şefia ITM Dolj

„Uşa cortului” s-a mutat pe holul instituţiei după ce doi inspectori s-au contrat pentru accederea la scaunul de director

Un inspector de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj, candidat la şefia instituţiei, susţine că a fost bătut şi înjurat de către un coleg, care este tatăl actualului şef al instituţiei, luni dimineaţă, pe holurile ITM, iar cel acuzat neagă, spunând că a fost doar o „altercaţie verbală”. Conflictul a avut loc luni dimineaţă, între Marius Secu, inspector la ITM Dolj şi candidat pentru postul de inspector-şef al instituţiei, şi Mihail Mohora, inspector la aceeaşi instutuţie. Mihail Mohora este tatăl lui Cătălin Mohora, actualul director interimar al ITM şi candidat pentru un nou mandat la conducerea instituţiei.

Cu jalba în proţap

Marius Secu îl acuză pe Mihail Mohora că a intervenit la Prefectura Dolj pentru ca această instituţie să îi respingă dosarul de participare la concursul pentru postul de inspector-şef al ITM. El susţine că a fost înjurat şi bătut de inspectorul Mihail Mohora, luni dimineaţă, pe holurile Inspectoratului Teritorial de Muncă. „M-a agresat fizic şi verbal. Mi-a dat o palmă şi m-a înjurat cu cuvinte pe care greu le pot reproduce. Eu i-am replicat: «de ce daţi în mine, nici tata nu a dat în mine?». Săptămâna trecută domnul Mohora a discutat cu cineva de la Prefectură să îmi respingă dosarul şi acum, chipurile, spune că am avut eu tupeul să depun contestaţie”, susţine inspectorul Marius Secu.În urma acestui incident, Secu a mers la Institutul Medico-Legal din Craiova, unde i-a fost eliberat un certificat medico-legal pentru două zile de îngrijiri medicale. El susţine că va depune şi o plângere la Poliţie împotriva lui Mihail Mohora, pentru loviri şi ameninţări.

„Nu l-am lovit. A fost o altercaţie verbală”

De partea cealaltă, inspectorul Mihail Mohora susţine că Secu este cel care a început scandalul. „M-a luat azi dimineaţă de pe holurile instituţiei, susţinând că aş fi făcut eu nu ştiu ce şi că din cauza mea i s-a respins lui dosarul. Eu nu am nicio treabă. Ba chiar eu am fost cel care l-am angajat aici. Cum să fac eu aşa ceva, eu nu pot. Nu l-am lovit. A avut loc într-adevăr o altercaţie verbală, la modul că i-am zis «lasă-mă, bă, băiatulule, nu te mai ţine după mine»”, a declarat Mihail Mohora.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...