Sport

Fotbal, Liga 1 - Pandurii-Dinamo - 2-0

Gorjenii, prima victorie acasă cu Dinamo

Pandurii a învins Dinamo, scor 2-0, un rezultat care îi apropie mult pe gorjeni de cupele europene

Oltenii au câştigat derby-ul pentru Europa cu Dinamo şi sunt tot mai aproape de o calificare în premieră în Liga Europei.
Nistor a avut prima mare ocazie în minutul 23, când şutul său a zguduit transversala. În finalul reprizei, Mingote gafează, dar Mamele scoate providenţial reluarea lui T. Rus. Nigerianul Ibeh a deschis scorul în minutul 50, când a profitat de gafa lui Grigore, a scăpat singur şi a şutat imparabil, sub transversală. Tot nigerianul ar fi trebuit să primească un penalty, dar Haţegan nu a văzut contactul cu D. Grigore. În minutul 75, Nistor avea să-şi completeze seara magică după un contraatac conceput tot de el şi care l-a găsit şi la finalizare în centrul careului. „A fost un meci destul de greu, dar sunt fericit că am câştigat, sper să nu ne oprim aici şi să ne îndeplinim obiectivul. Am avut şi eu o bară, dar dacă Rus marca pe finalul primei reprize, poate era alt rezultat. În partea a doua, ne gândeam că cei de la Dinamo vor veni peste noi, că vor pune presiune, dar am marcat golul al doilea şi le-am turnat plumb în ghete. Dacă vom juca cum am făcut-o cu Dinamo, atunci cu siguranţă vom prinde un loc de Europa League, cred că avem 80% şanse“, a conchis mijlocaşul gorjenilor, Dan Nistor.

Trei sârbi spre Pandurii

Preşedintele Marin Condescu a anunţat că în vară va aduce trei sârbi, un fundaş central şi doi atacanţi. „Avem o listă cu trei sârbi, pe care deja i-am urmărit, vor completa lotul în vară. Adunăm şi ce avem în ţară, de la golgeterul Seriei B2, Voinea, care joacă la Damila, până la Buleică de la U Cluj şi ce mai avem împrumutaţi. Dacă prindem Europa, nu pleacă nimeni, nici Nistor”, a spus Condescu.

Nistor şi Vlad, vizaţi de Malaga

Sfertfinalista Ligii Campionilor, Malaga este interesată de doi dintre jucătorii gorjeni. „Directorul sportiv de la Malaga a fost să ne urmărească doi jucători. Avem oferte concrete de la Malaga pentru Vlad şi Nistor, să vedem ce formă va îmbrăca această colaborare”, a spus preşedintele Pandurilor, Marin Condescu. „Eu nu ştiu nimic, vreau să îmi fac treaba bine la Tg. Jiu, apoi vedem ce va fi. Oricare jucător îşi doreşte să joace mai sus, la echipele mari sau afară, e normal”, a anunţat mijlocaşul central Dan Nistor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...