Sport

Fotbal, Liga 1 - CS Turnu Severin-CSMS Iaşi - 2-1

Speranţa moare ultima

Turnu Severin se agaţă de puţinele şanse de supravieţuire după succesul de sâmbătă de pe teren propriu, 2-1 cu CSMS Iaşi

Iaşiul a deschis scorul în finalul primei părţi prin Onofraş, care a înscris din plonjon cu capul după un balon respins de portarul Panagopoulus.

După pauză, însă, oltenii au revenit şi au întors rezultatul. În minutul 60, Florin Costea a profitat de o minge deviată şi, singur cu Lungu, a egalat. Asaltul gazdelor a dat roade în minutul 79. Nou-intratul Thomas a reluat lobul lui Florin Costea şi a adus victoria pentru echipa sa. „Nu ne-am spus ultimul cuvânt, eu sunt mândru de băieţi, iar pentru felul cum se pregătesc sunt de admirat. Punctele ne menţin în cursa pentru salvare, nu este totul pierdut. Echipe puternice nu au reuşit să ne învingă, aşa că luptăm până la capăt. Vom întâlni echipe care trag pentru Europa League, cum sunt Pandurii sau Petrolul, dar avem calitate să ne batem cu ele. Trebuie să legăm două victorii, nu putem să ne bazăm doar pe meciurile de acasă”, a afirmat antrenorul severinenilor, Jerry Gane.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...