Sport

Fotbal, Liga a 2-a - Poli-Damila - 2-0

Pas greşit pentru Damila

Damila şi-a compromis în mare măsură şansele de promovare după înfrângerea de la Timişoara, 0-2 cu ACS Poli

Trupa lui Claudiu Niculescu a suferit primul eşec din retur la Timişoara, acolo unde vâlcenii le-au făcut cadou gazdelor două goluri.

Damila a jucat fără nerv, ezitantă în apărare, iar în atac, doar pe benzi, fără verticalizări şi ruperi de ritm. Poli a fost mai convingătoare, iar bara lui Boldea a fost primul avertisment. Chiar în finalul reprizei a venit şi golul gazdelor, după ce Deaconescu are o intervenţie total necugetată şi îl faultează clar din spate pe Szekely, chiar pe linia careului. Trandu transformă şi astfel Poli intră la cabine în avantaj
Bănăţenii s-au desprins în minutul 57 după un contraatac pe flancul drept, finalizat de Szekely, lăsat singur în mijlocul careului. În final, scorul putea fi şi mai mare, dar Bărbuţ singur cu portarul vâlcenilor, trage în acesta. Trupa lui Niculescu are un joc mai puţin disputat faţă de Corona şi Poli, dar şi un program mai convenabil. „Eram convins că va veni şi prima înfrângere, din păcate, a venit tocmai la Timişoara. A fost doar un joc pierdut, mai avem şanse la promovare. Am pierdut din cauza a două greşeli individuale”, a declarat antrenorul echipei vâlcene. Pentru Damila urmează două jocuri la Drăgăşani, cu Mioveni (26 aprilie) şi Corona (8 mai), iar două victorii i-ar readuce pe alb-verzi în cursa pentru promovare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...