Sport

Fotbal, Liga a 2-a - FC Bihor-CSM Rm. Vâlcea - 1-0

Alexandru Pelici, la primul eşec

CSM şi-a întrerupt duminică seria pozitivă de opt meciuri fără înfrângere, cedând la Oradea, 0-1 cu Bihor

Vâlcenii au lăsat o impresie pozitivă la Oradea, însă au părăsit terenul învinşi după greşeala atacantului Nkongue, care a comis un henţ infantil în careu.

"Îmi felicit jucătorii pentru efortul depus. Ne-am dorit foarte mult să obţinem un rezultat bun, să continuăm seria rezultatelor pozitive, din păcate nu am reuşit. Un meci decis dintr-o lovitură de la 11 metri.", Alex Pelici, antrenor CSM Râmnicu Vâlcea

În prima repriză, Fl Pârvu l-a pus la grea încercare pe portarul Popescu, care a respins cu ajutorul barei, dar şi Pascal a avut baftă la lobul lui Bud.
Soarta punctelor este decisă în minutul 55, la o lovitură liberă din flancul drept, care este atinsă cu mâna în careu de Nkongue. Cr. Bud transformă penaltyul cu noroc, Pascal ştergând mingea, care loveşte bara, apoi intră în plasă. Vâlcea a avut apoi două ocazii uriaşe de a egala. C. Stoica reuşeşte o reluare spectaculoasă, dar mingea sa este respinsă de pe linia porţii. Apoi, camerunezul Nkongue scapă singur, dar şutul său trece foarte puţin pe lângă poartă. Din minutul 86, Vâlcea rămâne în inferioritate, după eliminarea lui Neagoe, pentru cumul de cartonaşe. La ultima fază a jocului, C. Stoica salvează un gol ca şi făcut la reluarea lui Bud.
„Îmi felicit jucătorii pentru efortul depus. Ne-am dorit foarte mult să obţinem un rezultat bun, să continuăm seria rezultatelor pozitive, din păcate nu am reuşit. Un meci decis dintr-o lovitură de la 11 metri. Asta e, mergem înainte şi poate dacă am fi fost mai atenţi la finalizare în anumite momente, puteam să plecăm cu un rezultat pozitiv”, a afirmat, după joc, antrenorul Alexandru Pelici
Vâlcenii nu mai au emoţii în acest final de campionat, dar vor să încurce duminică, în Zăvoi, pe UTA, care încă mai visează la promovare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...