Ultima Oră

S-a stins din viaţă jurnalistul Emilian Rouă

Cunoscutul redactor şi prezentator TV Emilian Rouă a încetat din viaţă lovit de o maladie cumplită. Veteranul presei vâlcene a fost doborât de una dintre cele mai cumplite afecţiuni ale ultimului secol: leucemia.

Cunoscut drept unul dintre cei mai echilibraţi jurnalişti ai Vâlcii, Emilian Rouă a încetat, duminică, 21 aprilie, să mai lupte cu o boală nemiloasă. Fost semnatar al unor reportaje de marcă în ziare precum Adevărul, Emilian Rouă a părăsit această lume pentru una mai bună. În spatele său rămân regretele celor care l-au cunoscut, dar şi certitudinea că ADEVĂRUL primează.

Printre cei care au dorit să marcheze cu un regret trecerea în veşnicie a ziaristului Emilian Rouă se numără şi preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea: "Cu ochii în lacrimi şi cu mare tristeţe în suflet aduc un ultim omagiu ziaristului EMILIAN ROUĂ care ne-a părăsit într-o linişte şi singurătate apăsătoare. L-am stimat şi apreciat pentru talentul jurnalistic, pentru caracterul său de om bun, modest şi generos, trăsături care mi-au întărit convingerea că lumea noastră are şi valori. A fost un exemplu desăvârşit de profesionalism şi dăruire sufletească.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!" 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...