Sport

Fotbal, Liga a II-a, FC Bihor-CSM 1-0

CSM pierde după opt etape

CSM şi-a întrerupt azi seria pozitivă de opt meciuri consecutive în campionat fără înfrângere, alb-albaştrii cedând la Oradea, 0-1 cu FC Bihor.

În ciuda eşecului, vâlcenii au lăsat o impresie destul de bună. În prima repriză, Pârvu a avut o ocazie importantă, şutul său fiind respins cu greu de portarul orădenilor. În finalul reprizei, Bud este şi el aproape de gol, dar lobul său trece peste transversala vâlceană.
În startul părţii secunde, Markus ratează din doar câţiva metri. Jocul este decis în minutul 55, după o lovitură liberă din flancul drept, fază la care se dictează penalty după un henţ necugetat al lui Nkongue. Cr.Bud transformă penaltyul cu noroc, Pascal atinând mingea, care loveşte bara şi intră în plasă.
În minutul 65, C.Stoica are o execuţie de mare fineţe, dar foarfeca sa este respinsă de pe linia porţii de un orădean. Apoi, camerunezul Nkongue scapă singur, dar şutul său trece foarte puţin pe lângă poartă.
Din minutul 86, Vâlcea rămâne în inferioritate, după eliminarea lui Neagoe(FOTO), care a încasat al doilea galben pentru proteste. La ultima fază a jocului, C.Stoica salvează un gol ca şi făcut la reluarea lui Bud.
Vâlcenii pierd astfel la Oradea, dar au scăpat demult de emoţii, fiind salvaţi de la retrogradare. Duminică, în Zăvoi vine UTA, iar CSM o poate scoate pe ”Bătrâna Doamnă” din lupta pentru promovare.

FC Bihor-CSM Rm.Vâlcea 1-0

A marcat Bud 55-pen.

Eliminat: Neagoe 86

►FC Bihor: Popescu - Tînc, Fl. Lazăr, Ţoca , Vădrariu - Fl. Pop, Selagea(M.Popa 46), Sorian(Ov.Popa 92), Vasilache - Bud, Mărkuş(Bic 84). Antrenor: Marian Pană

►CSM: Pascal – Tomozei, Plecanciuc, Apostol, Lungu(Vătăjelu 46) - A. Neagoe, Fl. Pârvu(Gogoşoiu 79) – Szabo, Ad. Stoica, Surugiu (Vasile 67) - Nkongue. Antrenor: Alexandru Pelici


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...