Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Claudiu Niculescu: Capul sus, mai avem şanse la promovare

Tehnicianul a suferit azi primul eşec pe banca Damilei

Claudiu Niculescu a suferut la Timişoara primul său eşec pe banca alb-verzilor. La conferinţa de presă, Niculescu a spus că mai există destule şanse la promovare.
„Eram convins că va veni şi prima înfrângere, din păcate, a venit tocmai astăzi. Trebuie să ţinem capul sus, pentru că şanse mai avem la promovare. A fost un joc bun al nostru în prima repriză. Până la gol, am dominat jocul, dar o greşeală individuală ne-a costat şi am intrat conduşi cu 1-0 la pauză. Am venit la Timişoara să luăm puncte, felicit echipa gazdă, nu m-au surprins cu nimic, însă noi am pierdut din cauza a două greşeli individuale care nu se pot face la nivelul acesta”, a declarat antrenorul echipei vâlcene.

Niculescu a oferit un răspuns original când a fost întrebat care jucător al lui ACS Poli a fost cel mai bun de pe teren. „Timişoara are jucători foarte buni, printre ei sunt şi Ovidiu Petre şi Bălace, care au jucat mult în prima ligă. Dar eu cred că, astăzi, Timişoarei i-a lipsit cel mai bun jucător: suporterii lui Poli. A fost o atmosferă ciudată, pentru că eram obişnuit să găsesc la Timişoara cel puţin 30.000 de spectatori, pe vremea când veneam aici ca jucător”, a spus antrenorul.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...