Politică

Organizaţia PDL Drobeta Turnu Severin a fost dizolvată

Conducerea Organizaţiei Drobeta Turnu Severin a PDL a fost dizolvată de Biroul Permanent Judeţean, liderul filialei, Constantin Gherghe, care este şi primar al municipiului, fiind acuzat că "s-a poziţionat în totală contradicţie cu PDL" şi că s-a apropiat de USL, conform Mediafax.

Secretarul general al PDL Mehedinţi, Dumitru Mărculescu, a declarat, sâmbătă, că printr-o decizie a Biroului Permanent Judeţean, Organizaţia PDL Drobeta Turnu Severin a fost dizolvată.

"Constantin Gherghe nu mai este preşedinte al PDL Drobeta Turnu Severin, este însă în continuare membru al PDL. Organizaţia municipală este condusă interimar de Mircea Grosu, până la alegeri", a spus Dumitru Mărculescu.

La rândul său, preşedintele PDL Mehedinţi, Marius Bălu, a afirmat că Biroul Permanent Local a fost dizolvat "din cauza totalei lipsei de implicare, a lipsei de activitate", susţinând că Gherghe "a dat dovadă de lipsă de implicare" şi "contradicţie" faţă de PDL.

Edilul democrat-liberal poate candida, la alegerile din iunie, pentru o funcţie de conducere în cadrul PDL Mehedinţi.

Preşedinte interimar al PDL Drobeta Turnu Severin a fost numit fostul viceprimar al municipiului Mircea Grosu, care în următoarea săptămână trebuie să numească Biroul Permanent Local, interimar până la alegerile din 15 iunie.

"Preşedintele Constantin Gherghe a dat dovadă de lipsă totală de implicare, practic din iunie 2012, de la alegerile locale nu a mai fost în sediul PDL. Pe lângă această atitudine pe plan politic, s-a poziţionat în totală contradicţie cu PDL şi pe plan administrativ. PDL Drobeta Turnu Severin, prin consilierii locali, nu a fost de acord cu creşterea taxelor şi impozitelor locale, cu creşterea preţului la gigacalorie sau a tarifelor la apă şi canal. Toate aceste lucruri, Constantin Gherghe le-a realizat cu ajutorul majorităţii PNL-PSD", a declarat Marius Bălu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...