Ultima Oră

Bătaie pe locurile de muncă

Aproape 2000 de şomeri au participat la Bursa Locurilor de Muncă în Râmnicu Vâlcea

AJOFM Vâlcea a organizat în cursul zilei de vineri, 19 aprile 2013, începând cu orele 9.00, la Centrul Regional pentru Formarea Profesională a Adulţilor, Bursa generală a locurilor de muncă.

„Alte alternative ocupaţionale adresate şomerilor au venit din partea Centrului Militar Judeţean Vâlcea, pentru cei care doresc să urmeze o carieră militară, dar şi de la compartimentul EURES, din cadrul instituţiei noastre, pentru vâlcenii care sunt interersaţi să lucreze în spaţiul Uniunii Europene. În perioada imediat următoare, cel puţin 350 de vâlceni se vor încadra în muncă în urma acestui eveniment, după ce vor fi testaţi şi selectaţi de angajatorii prezenţi astăzi în Bursă”, susţine directorul executiv al AJOFM Vâlcea, Nicu Cornoiu.

443 de locuri de muncă au fost puse “la bătaie” de 68 de societăţi comerciale. La acestea s-au adăugat alte 90 de locuri de muncă în reţeaua EURES. Au fost selectaţi, în vederea susţinerii interviului de angajare/probei de lucru, un număr de 827 şomeri din 1750 persoane prezente. Alţi 19 şomeri au fost angajaţi pe loc.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...