Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Poli şi Damila luptă pentru Liga I

Damila dispută azi (ora 12.00, în direct pe Digisport) un joc extrem de important, la Timişoara, cu Poli, care poate cântări enorm în ecuaţia promovării.

Vâlcenii au ajuns joi la Timişoara şi vineri au susţinut un antrenament, după care trupa lui Claudiu Niculescu s-a cazat la un alt hotel.

Fără nicio victorie în acest retur, antrenorul lui ACS Poli, Vali Velcea i-a spionat pe vâlceni în meciul cu UTA. „Am urmărit Damila în ultimul lor meci de pe teren propriu şi am vorbit şi cu Claudiu Niculescu. Chiar mi-a spus că presiunea rezultatelor e vizibilă şi apăsătoare pe întreg lotul lor şi la fel se întâmplă şi aici. Au un jucător de viteză pe care îl cunoaştem, Adrian Popa, care e un fost jucător de-al nostru, au un mijloc echilibrat, cu jucători experimentaţi şi doi fundaşi centrali care se completează foarte bine. Golgheterul lor nu face deplasarea, dar indiferent cine va juca în locul lui va da totul pentru echipă, sunt sigur, toţi vor să se autodepăşească”, a declarat Velcea.


ACS Poli: Kirev - Nohai, Petrovic, Şeroni, Marovic - Al.Boştină, Poparadu, Trandu, Fl. Nanu - Boldea, S. Szekely.
Antrenor: Valentin Velcea.

Damila: Matache - Samson, Deaconescu, I. Stoica (cpt.), Ed. Stoica - Bărbulescu, Menassel - Ad. Popa, Melcea, Codin - Negruţ.
Antrenor: Claudiu Niculescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...