Ultima Oră

Said Baaklini şi contabila acestuia au fost arestaţi preventiv

UPDATE:

Omul de afaceri libanez Said Baaklini şi contabila acestuia au fost arestaţi preventiv, vineri seară, pentru 29 de zile, de Tribunalul Bucureşti, în dosarul de evaziune fiscală de aproximativ 22,5 milioane de euro, decizia fiind contestată de către apărătorii acestora.

Tribunalul Bucureşti a admis, vineri seară, propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă pentru 29 de zile a omului de afaceri libanez Said Baaklini şi a contabilei acestuia.

Decizia nu este definitivă şi a fost atacată cu recurs de către avocaţii celor doi, contestaţiile urmând să fie judecate la Curtea de Apel Bucureşti.

Omul de afaceri libanez şi contabila acestuia vor fi duşi în arestul Poliţiei Capitalei.

.......

Omul de afaceri libian Said Baaklini a fost arestat de către procurorii DIICOT, aceştia acuzându-l de organizarea unei reţele de evazionişti, prejudiciul adus statului fiind estimat la 22,5 milioane de euro. Afaceristul a fost prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.


Said Baaklini, împreună cu membrii grupării infracţionale, constituită din şapte persoane, cetăţeni români, libanezi şi italieni, sunt acuzaţi că ar fi creat circuite financiare fictive, făcând operaţiuni comerciale nereale, respectiv livrări intracomunitare, achiziţii şi revânzări de imobile sau alte bunuri, în principal motoare electrice, fără plata obligaţiilor către bugetul de stat. Contabila lui Said Baaklini a fost şi ea reţinută în acelaşi dosar, procurorii propunând reţinerea ei preventivă.

În urma celor 16 percheziţii organizate de procurori în Bucureşti şi judeţele Buzău, Constanţa, Gorj şi Botoşani, 11 persoane au fost duse la audieri, printre ele numărându-se şi Said Baaklini.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...