Ultima Oră

Poliţist din Dolj, reţinut pentru luare de mită

Relu Căle, ofiţer la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj - Poliţia Craiova, reţinut miercuri dimineaţă pentru luare de mită, după ce a fost prins în flagrant de către ofiţerii DGA în timp ce primea 1.000 de euro mită pentru a rezolva un dosar de viol a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Un ofiţer de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj - Poliţia muncipiului Craiova a fost reţinut, miercuri dimineaţă, de procurorii DNA, pentru luare de mită, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea bani de la un avocat pentru a rezolva un dosar de viol.

Magistraţii de la Curtea de Apel Craiova au admis propunerea procurorilor DNAS şi l-au arestat preventiv, miercuri seară, pentru 29 de zile, pe ofiţerul Relu Căle, din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova.

Decizia Curţii de Apel Craiova nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, comisarul Relu Căle de la Biroul Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Craiova a fost prins în flagrant de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Craiova în timp ce primea 1.000 de euro de la un avocat, pentru a rezolva un dosar de viol.

Conform surselor citate, Relu Căle ar fi cerut în total 15.000 de lei. Ulterior, comisarul Relu Căle şi avocatul au fost reţinuţi de procurorii anticorupţie, sub acuzaţiile de luare de mită, respectiv trafic de influenţă. Cei doi au fost duşi în arestul IPJ Dolj. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a declanşat o anchetă internă în acest caz.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...