Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila Măciuca

Adi Popa: Important este să batem la Timişoara

Damila a plecat de azi spre Timişoara, acolo unde sâmbătă va înfrunta pe Poli, într-un joc extrem de important în lupta pentru promovare. Din lotul pregătit de Claudiu Niculescu lipseşte doar atacantul Albert Voinea, care este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Fostul timişorean Adrian Popa, actualmente jucător de bază la Damila speră într-un rezultat pozitiv sâmbătă. "E un meci important, dar nu decisiv, mai sunt 6-7 etape de jucat. Important este să batem acolo, dar promovarea se joacă în continuare. Mă simt foarte bine la Vâlcea, din toate punctele de vedere. Îmi doresc să promovăm şi să jucăm în Liga I".

În ciuda evoluţiilor bune din acest sezon la alb-verzi, Adi Popa are şi un regret. "Nu am reuşit încă să marchez, dar nu asta e important. Dacă echipa câştigă, nu contează cine înscrie. Sunt convins că va veni şi rândul meu".

Partida Poli-Damila, din etapa a XXII-a a Seriei B2 se va disputa sâmbătă, de la ora 12.00 şi va fi transmis în direct de canalul de televiziune Digisport1. În clasament, Poli este pe locul 2, având 31 de puncte din 17 jocuri, iar Damila este pe locul 4, cu 28 de puncte din 16 meciuri. Practic, dacă obţine pe "Dan Păltinişanu" măcar o remiză, echipa lui Claudiu Niculescu va depinde de ea, având asigurată promovarea dacă se impune în ultimele şase jocuri pe care le mai are de disputat până la finalul sezonului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...