Sport

Handbal feminin, Liga Naţională

Oltchim sărbătoreşte joi titlul national

Intrarea spectatorilor este gratuită

În cadrul etapei a 20-a din Liga Naţională, Oltchim întâlneşte joi, 17 aprilie, în Sala Traian din Rm. Vâlcea (ora 19.30) pe ultima clasată, Danubius Brăila.
Va fi primul meci oficial pentru "chimiste" după recenta eliminare din semifinalele Ligii Campionilor. Partida va fi televizată în direct de canalul DigiSport 2, începând cu ora 19.30.
Gruparea pregătită de Jakob Vestergaard mai are nevoie doar de un punct în ultimele patru etape pentru a-şi asigura matematic titlul. Cu siguranţă, Oltchim va sărbători chiar mâine câştigarea unui nou titlu, fiind imposibil să aibă vreo problemă cu modesta Danubius, care va retrograda la finele sezonului. Pivotul Oana Manea va avea dublu motiv de sărbătoare, ea aniversându-şi azi şi ziua de naştere.
" Vreau doar să fiu sănătoasă, pentru că restul vor veni de la sine. Astăzi, chiar de ziua mea, avem meci, mă gândesc la o victorie tot ca un cadou de ziua mea, apoi la câştigarea titlului naţional, la Cupa României. Dacă nu am reuşit mai mult în Liga Campionilor, măcar de toate acestea să ne bucurăm. O să ieşim cu fetele în seara aceasta la un restaurant, să sărbătorim, cât despre viitor, nu am prea multe de spus acum. Aştept să se liniştească toate apele şi, sinceră să fiu, mă gândesc din ce în ce mai mult la vacanţă", a declarat Oana Manea, care ar putea părăsi echipa la finalul sezonului, fiind curtată de Krim.

Oana Manea împlineşte azi 28 de ani

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...