Actualitate

Bursa generală a locurilor de muncă

O şansă pentru şomeri de a-şi găsi un job

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea organizează în data de 19 aprilie 2013, începând cu orele 9.00, Bursa locurilor de muncă pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Evenimentul va avea loc la Rm. Vâlcea, la sediul CRFPA Vâlcea din strada Calea lui Traian, nr. 98.

Până miercuri, 17.04.2013, oferta de muncă disponibilă la Bursă cuprindea 425 de locuri de muncă vacante în diverse domenii de activitate. Principalele meserii căutate de cei 53 de angajatori care şi-au anunţat prezenţa, sunt următoarele: agent de securitate, confecţioner textile, ospătar, bucătar şi şofer.

“Obiectivul major al AJOFM Vâlcea pentru anul 2013 este menţinerea echilibrului balanţei de forţă de muncă din judeţul nostru. Până acum, nu am avut dezechilibre majore pe piaţa muncii locale, iar acest lucru se datorează şi măsurilor active de combatere a şomajului implementate de AJOFM Vâlcea. Una dintre aceste măsuri este bursa de forţă de muncă, acţiune ce măreşte viteza de angajare şi scurtează timpul de mediere dintre cererea şi oferta de muncă. Bursa generală de vineri se desfăşoara la nivel naţional şi reprezintă o oportunitate de angajare pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. La Vâlcea, estimăm ca la ora de începere a Bursei să avem o ofertă de muncă totală de peste 500 locuri de muncă vacante”, director executiv AJOFM Vâlcea, Dumitru Nicu Cornoiu.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...