Eveniment

Primăria pune la bătaie 4 miliarde lei vechi de Zilele Severinului

Holograf, Antonia şi Vunk ţin capul de afiş al sărbătorii organizate la malul Dunării

O pleiadă de interpreţi de muzică populară vor cânta, ca de obicei, pe scena din Pădurea Crihala, loc în care vor sfârâii grătarele cu mici şi alte frigărui şi va exista bere din belşug la tarabele comercianţilor. În parcarea supermarketului Carrefour vor concerta trupe renumite şi vedete consacrate precum Holograf, Alex Velea, Andreea Bănică, Low Cost, Antonia, Conect-R, Vunk şi Voltaj. Programul evenimentului care se derulează în perioada 19-23 aprilie 2013 şi care uşurează bugetul local de suma de 4 miliarde de lei vechi este mult mai diversificat.

Primăria Drobeta Turnu Severin organizează Zilele Severinului în perioada 19-23 aprilie, manifestările din 2013 fiind organizate în contextul în care se împlinesc 180 de ani de la formarea oraşului modern. Potrivit viceprimarului municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, manifestările organizate de municipalitate sunt complexe, cu muzică uşoară, trupe consacrate, dar şi artişti locali, muzică populară, activităţi sportive, recreative şi care pun în valoare oraşul modern Drobeta Turnu Severin. „Am încercat şi am reuşit ca anul acesta să scădem cheltuielile pentru că este o perioadă de criză, dar în acelaşi timp încercăm să marcăm cei 180 de ani de la crearea oraşului modern, cu manifestări specifice acestei sărbători. Avem un program complex de muzică uşoară, cu trupe consacrate, dar şi cu artişti locali, în plină ascensiune. La capitolul muzică populară avem atât artişti locali, pe care oamenii îi iubesc şi îi aşteaptă pe scenă, cât şi nume consacrate din muzică populară românească din aproape toate regiunile ţării”, a declarat Marius Screciu.

Buget de 400.000 lei, plus sponsorizări

Costurile pe care municipalitatea le-a alocat „Zilelor Severinului” se ridică la 400 000 lei, la care se adaugă şi sponsorizările. De altfel, artiştii care vor urca pe scenele amplasate în Drobeta Turnu Severin vor primi de la câteva sute de euro şi până la 5000 de euro, în funcţie de notorietatea şi programul fiecăruia. Cea mai scumpă trupă rămâne Holograf, care va cânta la Drobeta Turnu Severin, sâmbătă, 20 aprilie, la ora 21.00. Tinerii trebuie să ştie că în cele cinci zile de sărbătoare, la Drobeta Turnu Severin vor veni: Holograf, Alex Velea, Andreea Bănică, Low Cost, Antonia, Conect-R, Vunk şi Voltaj, concertele acestora fiind organizate în parcarea hipermarketului din zona Aluniş. Spectacolele de muzică populară se vor desfăşura pe scena amplasată în Pădurea Crihala. Tot aici vor fi amlasate tarabele comercianţilor de mici, frigărui, bere, dulciuri şi cozonaci ungureşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...