Politică

„Daţi-i baronului ce-i al baronului!”

Adrian Duicu vrea aceeaşi funcţie de putere în conducerea PSD

„Căpitanul de judeţ” îşi doreşte ca la Congresul PSD din zilelele următoare să-şi menţină funcţia de vicepreşedinte pe ţară al partidului prin alegeri interne. Baronul Adrian Duicu deţine această funcţie de putere şi influenţă în PSD din anul 2010.
Preşedintele PSD Mehedinţi şi al CJ Mehedinţi, baronul Adrian Duicu, a intrat în cursa pentru obţinerea unuia din cele opt posturi de vicepreşedinte al PSD, alegerile urmând să aibă loc în zilele de 19 – 20 aprilie. Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, a declarat că va candida la Congresul PSD din 19 – 20 aprilie pentru un post de vicepreşedinte la nivel naţional al social-democraţilor, nefiind interesat de un post de vicepreşedinte pe regiunea Sud-Vest Oltenia. De altfel, Duicu deţine funcţia de vicepreşedinte al PSD încă din 2010, iar acum nu vrea să o lase din mână. În opinia „căpitanului de judeţ”, organizaţia PSD Mehedinţi „merită” un astfel de post la nivel naţional, date fiind rezultatele obţinute la alegerile din ultimii ani. „Este o recunoaştere a muncii noastre, o recunoaştere a Organizaţiei PSD Mehedinţi, pentru că suntem în primele cinci judeţe din România ca număr de voturi obţinute. Din 2009 am câştigat toate alegerile în Mehedinţi, fie că a fost vorba despre locale, generale, prezidenţiale”, a declarat Adrian Duicu.

Mizează pe sprijinul lui Dragnea

Adrian Duicu s-a lăudat că alegerile din ultimii ani au fost câştigate de PSD în contextul în care organizaţia judeţeană de partid condusă de el se afla în opoziţie, iar adversarii de la PDL deţineau toate funcţiile în administraţie, ceea ce e foarte important. Despre şansele sale la această competiţie internă în PSD, Duicu nu neagă că va fi o cursă cu emoţii, având în vedere că la nivel naţional toate organizaţiile PSD au avut rezultate bune la ultimele alegeri, fapt ce induce şi dorinţa tuturor şefilor de filiale de a accede în forurile de conducere ale partidului. „Ceilalţi preşedinţi ai organizaţiilor PSD din ţară şi-au menţinut ce au avut. Mehedinţiul nu a avut nimic şi a câştigat”, plusează baronul Adrian Duicu. Prezent săptămâna trecută la Drobeta Turnu Severin, Victor Ponta şi-a arătat susţinerea pentru şeful PSD. Totodată, Duicu se bucură şi de susţinerea lui Liviu Dragnea, al doilea om în PSD. Alegerile pentru Biroul Permanent Naţional al PSD vor avea loc în zilele de 19-20 aprilie, urmând să fie ales preşedintele PSD, dar şi întreaga structură de conducere. La PSD vor fi 20 de vicepreşedinţi: opt posturi de vicepreşedinte la nivel naţional, alţi opt vicepreşedinţi vor fi aleşi pe regiuni şi alte opt locuri vor fi ocupate de femei, după 20 aprilie. La Congres vor participa aproximativ 5000 de delegaţi cu drept de vot.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

14.06.2013 - 13:51un cetatean:duicule undes bani care iai promis in campania electorala ,undei traicu si parlamentari de mh sa salveze raan,undes locurile de munca tu nu esti in stare macar sa termini cea ce au facut cei din -naintea ta esti un nenorocit ba javra ordinara te cunosc destul de bine locuiesc aproape de tine iti cunosc comportamentu de om nenorocit ce esti si purcat la gura nuti lipseste ,,******** din gura ,,la orce propozitie dar asta e te-au ales severineni nu-au stiut cine esti dar o sasi dea ei seama de persoana ta,nu te-au ales ai tai de unde ******** mati esti de porc pentru ca te stiau ce nenorocit esti

14.06.2013 - 13:41nicolae :zlobozimas pe fata ta de umflat

Pagina 1 din 1 (2 comentarii din 2)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...