Inedit

Un şofer craiovean şi-a făcut de râs maşina

Autoturismul de lux a ajuns să îi mănânce nervii proprietarului din cauza defecţiunilor apărute la fiecare cursă mai lungă

Revoltat de defecţiunile repetate apărute la automobilul de lux, un craiovean a avut ideea de a-şi face maşina de râs. Nu că nu ar fi avut motive. Cutia de viteze căzută de patru ori, sistemul GPS, frânele care nu mergeau sunt doar câteva din cauzele care l-au determinat să îşi scrie mare pe portiere “Am cea mai proastă maşină. Se strică garantat 100%”. Maşina a costat 80.000 de euro, în situaţia în care preţul de magazin era 110.000 de euro. Maşina a fost achiziţionată direct de la dealer.

Voiaje cu peripeţii

Maşina de 80.000 de euro a început să facă probleme în Italia. După o vacanţă cu fiica lui, ghinionistul şofer s-a trzit că nu îi mai merge sistemul GPS. A aşteptat o noapte, că nu avea încotro, după care a doua zi a realizat că sistemul şi-a revenit. Asta se întâmpla în urmă cu doi ani. După un an în care alte defecţiuni nu au mai fost vizibile, au venit şi probleme, şi unele mari. La început a realizat că nu îi merge cutia de viteze. S-a dus la dealer şi s-a rezolvat. Asta credea el. A venit cea de-a doua problemă, trosniturile la roţi. La fiecare viraj roţile trosneau de mai mai că se rupeau. S-a întors la dealer. A remediat iarăşi problema. După aceea cutia de viteze s-a mai stricat iarăşi de trei ori, încă o dată sistemul de navigaţie, frânele şi sistemul audio. „Totul a pornit când eram cu fiica mea în vacanţă în Italia. Am plecat să vizităm un oraş şi la întoarcere ne-am trezit că nu mai avem sistem GPS. Am dormit acolo, că nu aveam unde să ne ducem, iar a doua zi am văzut că sistemul îşi revenise. Un an nu am mai avut probleme cu maşina. După aceea însă a urmat nenorocirea. Cutia de viteze a picat de patru ori, sistemul audio nu a mai mers, geamurile nu se mai ridicau, roţile trosneau din toate încheieturile de ziceai că se rup. Asta este de departe cea mai proastă maşină”, a declarat proprietarul maşinii.

A dat în judecată firma

Proprietarul a dat în judecată dealerul şi aşteaptă să i se restutie banii. „De câteva luni, a ieşit din garanţie şi am obosit să o tot repar. Am dat în judecată dealerul pentru că trebuie să îmi restituie suma pe care am dat-o pe maşină, pentru că este un bun de care nu m-am putut folosi. Banii o să îi donez. Cu siguranţă, după aceea îmi voi cumpăra o nouă maşină, dar nu acest model, care mi-a dat atâtea bătăi de cap. Deşi este una dintre cele mai importante firme, nu îşi merită banii. Ori eu am fost foarte ghinionist, şi am luat o maşină foarte proastă, ori firma nu îşi respectă clienţii”, a mai declarat George Rusescu, proprietarul bolidului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...