Sport

Fotbal, Liga a II-a

Fraţii Oprescu duc Oltul spre o retrogradare ruşinoasă

Vicele CJ Olt, Marius Oprescu îşi apără fratele pe care l-a pus antrenor cu dinţii

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt (una dintre instituţiile ce finanţează echipa de fotbal), Marius Oprescu, a declarat, după meciul cu ACS Poli Timişoara, scor 1-1, că arbitrajul este vinovat de rezultatele echipei.

În fapt, principalul vinovat este fratele său, Dan Oprescu, cel care îngroapă din nou echipa, la fel ca şi în tur. După ce a renunţat în iarnă la mai mulţi jucători buni, Oltul se îndreaptă în galop spre Liga a III-a, deşi doar ultimul loc mai este retrogradabil. Singura soluţie ar mai putea fi demiterea lui Dan Oprescui, greu realizabilă cât este susţinut de fratele său. Culmea, în ciuda stabilităţii financiare, Oltul este mult în urma unor echipe desculţe precum Luceafărul sau Maramureş.
„Nu am crezut că după epoca Crăciunescu poate fi o perioadă mai proastă în arbitrajul românesc, dar acum este mult mai rău. Japcă pe faţă ca în aceste patru meciuri din retur nu s-a întâmplat nici în Liga a III-a. Vom trage toate semnalele de alarmă, legal, pentru că nu se poate aşa ceva.La Baia Mare am avut penalty împotrivă şi gol anulat, la UTA ne-au tocat, cu Poli ne mai trebuia un minut să câştigăm, au dat două penalty-uri, unul l-am apărat, au mai dat unul. ”, a declarat Marius Oprescu, vicepreşedinte CJ Olt.
Declaraţia vicelul CJ Olt este una aberantă, întrucât reluările tv au demonstrat că cele două penaltyuri acordate timişorenilor au fost juste. În plus, Poli a avut în prima repriză un gol valabil, anulat eronat de arbitri.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...