Sport

Mititelu: Cu siguranţă vom juca din nou în vară, în Liga a II-a

Fanii Universităţii: Olguţa Vasilescu e singurul om ce s-a implicat

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că 99,9 la sută echipa va juca din nou din vara aceasta, iar bugetul iniţial este de 500.000 de euro, disponibili din luna mai, iar în septembrie va fi completat cu altă jumătate de milion de euro, sume provenite de la Primărie pentru un teren achiziţionat de la Mititelu.

Mititelu spune că nu duce lipsă de soluţii pentru banca tehnică şi că a vorbit cu Gică Craioveanu despre posibilitatea ca fostul căpitan şi golgheter al Ştiinţei să i se alăture. "Am vorbit cu Craioveanu, el este trup şi suflet alături de noi şi sunt şanse mari să vină în club, nu ştim deocamdată în ce funcţie. Cât despre antrenorul echipei, nu duc lipsă de soluţii. M-am gândit iniţial la Balaci şi Ţicleanu fiindcă ei au fost mereu alături de echipă. Ilie mi-a spus că nu crede că ajung banii. Dar nu acesta a fost motivul pentru care s-a retras. Cred că el dorea să-şi numească singur conducerea tehnică, ceea ce nu se putea, deoarece aveam o datorie faţă de Ţicleanu. Asta l-a dezamăgit, faptul că eu am impus persoane în club. În plus, cred că Balaci este influenţat de oameni care nu vor să se facă echipă".

Mititelu nu a agreat nici varianta achiziţionării jucătorilor Sportului, propusă de Balaci: "Nu mă interesează varianta Sportul, nu mă bag peste Şiman. Cum ar fi să încerc să-i iau lui Şiman jucătorii, după ce Federaţia a făcut acelaşi lucru cu mine? Apoi, nu vreau să aduc o grămadă de bucureşteni la Craiova".

Fanii Universităţii, recunoscători Primăriei: "Olguţa Vasilescu e singurul om ce s-a implicat"

La mai bine de o lună de la întâlnirea pe care Adrian Mititelu a avut-o cu suporterii şi cu primarul Lia Olguţa Vasilescu, pentru a pune la cale planul revenirii Universităţii Craiova în fotbalul românesc, efectele anticipate de şeful oltean întârzie. Liderilor galeriei le fusese prezentat un proiect în care mai mulţi investitori urmau să contribuie cu bani pentru a face din Ştiinţa o forţă în cel mai scurt timp, dar aceştia nu au apărut încă. Fanii îi sunt însă recunoscători Liei Olguţa Vasilescu, primarul oraşului Craiova, care a cumpărat un teren de 1,5 milioane de euro aparţinând lui Adrian Mititelu, pentru ca acesta să aibă suma necesară demarării proiectului.

"Eu cred că 99,9 la sută vom juca din nou din vara aceasta, în Liga a II-a. Nu contează ce vor conducătorii FRF, fiindcă eu spun că ei nici nu vor mai fi în funcţii când noi vom reveni pe teren. Vom avea până la sfârşitul lunii mai 500.000 de euro, iar în septembrie alţi 500.000 de euro", a declarat Adrian Mititelu.

"Vedem şi noi că, la mai bine de o lună, nimeni nu se înghesuie cu bani. Din acest motiv îi mulţumim doamnei Olguţa Vasilescu pentru tot ce face pentru echipă. Dacă dânsa nu se implica, nu cred că am fi putut juca din această vară. După fostul ministru Ştefan Andrei şi Adrian Păunescu, doamna Vasilescu este singurul om politic ce s-a implicat să ajute echipa. Dacă dânsa va ajuta şi în continuare echipa de fotbal, Universitatea nu are cum să nu renască", a spus Gabi Blondu', liderul galeriei oltene, pentru ProSport.

Pe lângă banii aduşi prin cumpărarea terenului şi prin aportul pe care îl va aduce la plata utilităţilor de la stadion, primarul Lia Olguţa Vasilescu va căuta o modalitatea de a-i remunera pe viitorii jucători ai Universităţii, dacă aceştia vor obţine promovarea în vara anului viitor.

Dragomir: "Fraţilor, sunt terminat!"

După ce Dumitru Dragomir l-a acuzat pe Mititelu că a dorit dezafilierea Craiovei şi cu ajutorul avocatului său a reuşit acest lucru, atrăgând într-o capcană atât forurile fotbalistice cât şi autorităţile statului, preşedintele LPF a dezvăluit că se confruntă cu probleme mari din cauza dezafilierii Craiovei. Potrivit acestuia, în urma procesului intentat de Mititelu şi a deciziei instanţei de a-i pune sechestru pe avere, preşedintele Ligii s-a văzut în imposibilitatea de a-şi continua afacerile.
"Fraţilor, sunt terminat cu sechestrul acesta. Am o pagubă de jumătate de milion de euro pentru că n-am putut să vând o casă. Cine-mi dă mie aceşti bani? Mă, fraţilor, am eu vreo vină? Am eu vreo vină cu Craiova asta? Eu am fost escrocat, mă fraţilor! Cine-mi dă mie înapoi onoarea? M-au călcat în picioare, cine răspunde pentru asta? Magistraţii trebuie să răspundă!", a spus Dumitru Dragomir la Digi Sport.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...