Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM

Pelici: Obiectivul nostru este să fim revelaţia returului

CSM a obţinut cel mai categoric succes din istoria clubului în al doilea eşalon, 5-0 cu Maramureş şi echipa vâlceană nu mai are nicio emoţie în privinţa retrogradării.

Pelici are trei victorii consecutive pe banca echipei vâlcene, dar critică prima repriză a disputei cu maramureşenii. ”Cel mai important era să câştigăm punctele, am făcut o primă repriză proastă. Am dat gol repede, dar făcut multe greşeli după gol, le-am dat ocazia să intre în joc, dar din fericire pentru noi, au ratat câteva ocazii bune. După pauză au căzut total din punct de vedere fizic, am reuşit să marcăm, la 2-0 problema învingătoarei era rezolvată. Mă bucur că am înscris aşa de mult, că nu am primit gol. Pot spune că jocul contra Argeşului am fost mult mai siguri în defensivă, nu am oferit spaţii, acum am avut emoţii la 1-0”.
Tehnicianul spune că evoluţiile bune din startul returului se datorează jucătorilor. ”Secretul revirimentului e la jucători, tot ce înseamnă grup, spirit de echipă, stă în fiecare dintre ei. Îi felicit, ştiu ce vor, în pare parte putem trage o gură mare de oxigen în ce priveşte retrogradarea. Asta nu înseamnă că acest campionat s-a terminat, ne dorim maximum din ce se poate face în acest retur. Performanţă înseamnă să visezi mai mult, e normal să ai obiectiv îndrăzneţ, dacă pleci la drum doar cu salvarea de la retrogradare, acolo rămâi. Obiectivul nostru e să fim surpriza plăcută a returului, deocamdată suntem în grafic. Ca să rămân şi din vară, trebuie să fie linişte din punct de vedere financiar, ca jucătorii să se concentreze doar la fotbal.”
Pelici dedică victoria memoriei mamei sale. ”Dedic victoria memoriei mamei mele, de la a cărei trecere în nefiinţă s-au împlinit săptămâna trecută, pe 3 aprilie, 16 ani. Îi dedic această victorie şi faptul că suntem pe un loc onorabil”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...