Ultima Oră

Dolj: Copil de trei ani, salvat dintr-o fântână

Copilul de 3 ani din Segarcea, judeţul Dolj, care a căzut sâmbătă într-o fântână din curtea părinţilor săi a fost scos la suprafaţă după aproximativ două ore de un adolescent de 14 ani, pe care pompierii l-au legat cu o cordelină de picioare, micuţul fiind transportat la spital cu un elicopter.

"Copilul a fost scos din fântână conştient. A fost preluat de un echipaj de medici şi dus la elicopter. Echipajele de la secţia de pompieri Segarcea au acţionat cu unelte specifice, târnăcoape, lopeţi, dar şi cu un tractor cu cupă. S-a săpat pe lângă tuburi şi au fost eliberate pe rând trei tuburi, de câte cinci metri fiecare, apoi a fost introdus un băiat de 14 ani, care l-a apucat de mâini pe copil", a spus Cocoşilă.

Un copil în vârstă de trei ani a căzut, sâmbătă, într-o fântână din curtea părinţilor săi în timp ce se juca, incidentul având loc în jurul orei 11.30, în localitatea doljeană Segarcea.

Fântâna în care a căzut copilul are o adâncime de aproximativ 15 metri, iar diametrul este de 30 de centimetri. La faţa locului au ajuns pompierii din Segarcea, dar şi o ambulanţă şi un elicopter SMURD.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...