Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Claudiu Niculescu: Am suferit pentru această victorie

Tehnicianul Claudiu Niculescu, rămâne neînvins pe banca Damilei, dar este echilibrat şi nu se aruncă în declaraţii hazardate despre promovare.

”Nu am făcut un joc foarte reuşit, dar se întâmplă pentru că băieţii au fost uşor copleşiţi de miza jocului. Am marcat din fază fixă, apoi s-au speriat puţin şi au făcut pasul înapoi, le-au dat posibilitatea celor de la UTA să vină peste noi. Întreaga echipă a muncit foarte mult, îi felicit pe jucători, dar am suferit pentru acest rezultat. Până la urmă, rezultatul rămâne, este cel mai important şi ne dă speranţe în continuare. Nu mă entuziasmez, am trăit multe în fotbal, nu vreau să vorbim de promovare. Încercăm să scoatem maxim de la fiecare meci, dacă ni se va ivi ocazia să ajungem pe loc promovabil, cu siguranţă nu vom da înapoi. Sper să ne întoarcem neînvinşi săptămâna viitoare de la Timişoara. Obiectivul meu este să termin cel puţin pe locul pe care am găsit-o după tur. Nu fac calcule, mă interesează doar echipa mea, dar cred că Bihorul este ieşită definitiv din cursă”.

Victoria conjudeţenei CSM, 5-0 cu Maramureş nu l-a surprins pe Niculescu. ”CSM are o echipă foarte bună, un antrenor pe care îl cunosc foarte bine, Alex Pelici, este un tehnician foarte bun. CSM poate arbitra lupta pentru promovare”

Claudiu Niculescu a dat dovadă de fair-play şi nu a răspuns mediatic atacului suburban al patronului de la UTA. ”Am stat de vorbă după meci, am clarificat ce era de lămurit, nu avem nimic unul cu celălalt. Era miza jocului, ne-am urat baftă în continuare”, a spus Niculescu, care în preziua jocului a fost un car de nervi după jignirile lui Marţian.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...