Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila-UTA 1-0

Adrian Falub: Am fi meritat cel puţin un egal

La conferinţa de presă susţinută după eşecul cu Damila, antrenorul UTA, Adi Falub îşi critică apărarea, care a luat gol în minutul 23 după un corner. ”Un derby nu se poate câştiga cu greşeli copilăreşti, de genul celei comise de noi în minutul 23. Am luat primul gol din corner în acest sezon chiar în momentul cel mai prost posibil. Deşi am alergat tot meciul după egalare şi am dominat în proporţie de 85% partida, nu am găsit drumul spre golul egalizator. Am dus bine mingea în preajma careului advers, dar acolo s-a rupt totul. Atacanţii noştri nu au fost prea inspiraţi, în general am făcut cu toţii prea puţin pentru a obţine un rezultat bun cu Măciuca”, a precizat Adrian Falub.

Acesta crede că Bătrâna Domană merita mai mult. „Ştiam că gazdele vor juca cu mingi în spatele fundaşilor noştri pentru jucătorii de viteză din echipa lor şi, prin urmare, ne-am luat măsuri. Dar, am primit un gol stupid şi nu am reacţionat cum trebuie. Nici terenul nu ne-a ajutat prea mult, deşi, sincer, ne aşteptam la un gazon şi mai rău la Drăgăşani. Una peste alta, cred că am fi meritat cel puţin un rezultat de egalitate. Orice punct ar putea conta când se trage linie”, a adăugat „principalul” arădenilor.

În fine, Falub nu consideră încheiată lupta pentru promovare pentru echipa sa. „La ce rezultate au fost şi vor mai fi în această serie se poate întâmpla orice. Sigur, nu aveam voie să pierdem astăzi, însă acum nu ne rămâne decât să sperăm că vom câştiga tot până la final şi vom vedea atunci dacă ne vom clasa sau nu pe un loc promovabil”, crede tehnicianul UTA-ei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...