Sport

Handbal feminin, Oltchim

Pineau şi Barbosa au anunţat că părăsesc Vâlcea

Se pregătesc de plecare Bulatovic, Jovanovic, Navarro şi Manea

Deşi nu a arătat mai nimic cât a jucat la Vâlcea, centrul Alisson Pineau a declarat că va pleca, chiar după jocul bun făcut în returul cu Gyor. Franţuzoaica a fost adusă la Vâlcea după o operaţie de ligamente, în detrimentul lui Ozel şi pleacă tocmai când începea să confirme. ”Eu nu am venit la Oltchim pentru bani, nici pentru atmosfera din oraş! Ca să fim sinceri, e destul de plictisitor la Vâlcea. Şi plec nu din cauza unei crize financiare, ci pentru un progres. Restul colegelor se vor hotărî la finalul săptămânii următoare, cel mai probabil“, a declarat la sosirea în ţară Allison Pineau.
Cunoscută pentru faptul că la ea banii sunt pe primul plan, portugheza Barbosa pleacă şi ea după jocul excelent făcut la Veszprem. „Voi pleca, am avut oferta cu mult înainte să se vorbească despre un posibil faliment al echipei“, a susţinut şi Alexandrina Barbosa.
Jovanovic este ca şi transferată în Rusia, în timp ce Bulatovic, Managarova şi Navarro vor alege şi ele aproape sigur să plece. Rămâne de văzut care dintre românce va pleca, pivotul Manea fiind cea mai ofertată.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

13.04.2013 - 07:23chimi:La revedere!

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...