Sport

Fotbal, Liga a II-a

Marţian a coborât de pe Marte: Numele Măciuca e de oameni nebuni

Noul patron al UTA, Adrian Marţian, ironizează numele Damilei, uitând că şi al său stârneşte hazul. ”Extraterestrul” Marţian s-a găsit să se amuze pe seama Damilei şi al antrenorului Claudiu Niculescu, dovedind o crasă lipsă de politeţe.
„Am văzut meciul Bihor-Damila şi nu mi s-a părut ceva spectaculos. Nu mi se pare că Damila Măciuca e o formaţie atât de mare, de speriat. Iar numele e de oameni nebuni. Nu ştiu cine le-a pus numele ăsta, dar e caraghios tare. UTA Arad are nume, o tradiţie, sună frumos. Măciuca nu-mi spune nimic. Când eram copil mă jucam cu o botă şi-i ziceam măciucă. Ce e aia Damila Măciuca? Puteau să îi spună Viorel, Constantin, Gheorghe, dar nu aşa…”, a precizat Adrian Marţian.

Marţian nu s-a ferit să îl atace şi pe Claudiu Niculescu. „O cunosc pe soţia sa, poate chiar înaintea lui Niculescu. Bineînţeles, o ştiu de la televizor. Şi eu şi Mutu, dacă nu mă înşel chiar eu le-am făcut cunoştinţă… Mai multe ce să vă spun? Cum s-a căsătorit cu Niculescu, să vă spun toată istoria?”, au fost cuvintele de bădăran ale şefului „Bătrânei Doamne”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

13.04.2013 - 07:34Canabis:Un taran care la fiecare 2 vorbe nu uita sa ne spuna ca e prieten cu Mutu. De parca Mutu ar fi un exemplu pozitiv! Cu fata si cu atitudinea asta nu vei promova niciodata! De oameni ca tine trebuie sa scape fotbalul romanesc!

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...