Sport

Fotbal, Liga a II-a, FC Olt-Timişoara 1-1

FC Olt, spre retrogradare

Marin şi-a bătut joc de puncte şi bănăţenii au egalat în prelungiri din penalty

FC Olt Slatina a fost aproape de o victorie mare cu Poli, pe care au irosit-o însă în prelungiri


Trupa lui Dan Oprescu a avut noroc cu carul tot jocul, dar s-a înecat ca ţiganul la mal şi a scos doar un 1-1 cu Poli. Un rezultat care menţine Slatina pe ultimul loc, cel care aduce retrogradarea.
Slătinenii au avut o ocazie imensă în minutul 19, când Bancu a şutat violent, în transversală. În minutul 59, oaspeţii obţin un penalty, dar Bugiu apără şutul lui Szekely.
Fără nicio concepţie de joc, Oltul deschide scorul în minutul 67, când A. David a executat excelent o lovitură liberă de la 18 metri. Oltenii puteau închide jocul în minutul 89, când Bancu a reuşit o acţiune frumoasă, l-a servit pe tavă pe Marin, care a ratat nepermis, singur cu portarul. În prelungiri, acelaşi Marin îi îngroapă pe olteni după ce îl faultează pe linia careului pe Poparadu şi se dictează penalty, iar Trandu execută şi înscrie.
Poli nu a reuşit în acest retur să câştige niciun joc pe teren şi tremură din greu pentru o promovare care părea decisă la finalul turului.

FC Olt: Bugiu - V. Dima, I. Şerban, Cruşoveanu (cpt.), Giurcă (Cosic 50) - Polgar, Quist, Bancu, Firţulescu - D. Ene (David 31), M. Matei (Marin 79). Antrenor: Dan Oprescu

►ACS Poli: Kirev - Nohai, Redzepi, Miculescu, Bălace - Goge (Bărbuţ 46), Poparadu (cpt.), Trandu, Fl. Nanu (Boştină 73) - Boldea (Dina 68), S. Szekely. Antrenor: Valentin Velcea

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...