Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM-FC Maramureş

Al optulea val

Vătăjelu este o absenţă importantă pentru vâlceni

Neînvinsă în ultimele şapte etape, CSM Rm. Vâlcea întâlneşte mâine, de la ora 11.00, în Zăvoi, pe FC Maramureş

Trupa lui Pelici este favorita jocului, ţinând cont de ultimele rezultate favorabile. CSM nu a mai pierdut în campionat în ultimele şapte partide şi are şanse mari să termine neînvinsă şi mâine, în disputa cu maramureşenii. ”Nu trebuie să îi subestimăm, toată lumea îi vedea retrogradaţi, dar uite că nu a fost aşa. Vrem o victorie care să ne îndepărteze de zona retrogradării”, a spus tehnicianul Alex Pelici, care i-a urmărit pe viu săptămâna trecută la Drăgăşani.

Un argument pentru echipa vâlceană este şi defensiva aflată în formă bună, cu un singur gol încasat în cele două jocuri de până acum, din retur.

Din echipa vâlceană va lipsi mâine Bogdan Vătăjelu, care este suspendat, dar şi Daouda, accidentat. Tehnicianul Pelici a găsit deja soluţia pentru a suplini absenţa lui Vătăjelu, urmând să îl treacă în flancul drept pe Tomozei (FOTO), în timp ce Lungu va fi titularizat pe stânga.

CSM: Pascal-Lungu, Apostol, Plecanciuc, Tomozei - Pârvu, Neagoe - Szabo, C. Stoica, Surugiu - N Kongue. Antrenor Alex Pelici
FC Maramureş: Şteţca - N. Olteanu, Istrofor, Faye, Duruş - Fl. Achim, Chivoiu, Krausz, Biţiş -Tănasă, Gego. Antrenor: Romulus Buia

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...