Sport

Fotbal, Liga a II-a

”Fanii să vină sâmbătă să ne susţină”

Oficialii Damilei cheamă publicul oltean la derbyul de sâmbătă, cu UTA

Damila şi UTA se înfruntă sâmbătă (ora 11.00) la Drăgăşani, într-un joc care cântăreşte mult în lupta pentru promovare.

Oficialii clubului vâlcean speră ca fanii din Drăgăşani să vină în număr cât mai mare şi să susţină echipa pregătită de Claudiu Niculescu. ”La meci vor veni şi 80 de fani arădeni, astfel că facem un apel la toată suflarea oltenească să vină sâmbătă şi să ne susţină. Este un meci foarte important pentru noi, sperăm ca suporterii noştri să facă o atmosferă cât mai frumoasă, sunt sigur că vor fi peste fanii Bătrânei Doamne”, spune directorul sportiv Bogdan Medrea.

Biletele se pun în vânzare sâmbătă dimineaţa la casele de la stadion, dar şi la sediul Damilei de la Drăgăşani, situat lângă Peco Rompetrol, preţul unui tichet de intrare la meci fiind de 5 lei.

Preşedintele Lucian Munteanu aşteaptă ca trupa lui Claudiu Niculescu să continue rezultatele pozitive din debutul returului. ”Respectăm UTA pentru tot ce înseamnă pentru fotbalul românesc, dar noi trebuie să ne continuăm evoluţiile bune din acest retur. Chiar dacă, din punct de vedere al istoriei clubului, UTA are prima şansă, am demonstrat că ne putem bate cu oricare echipă din această serie. Ţinând cont că jucăm pe propriul teren, dorim să obţinem victoria, care ne-ar oferi şansa să continuăm lupta pentru promovare”, a declarat Munteanu.

Jucătorii Damilei au plecat în această dimineaţă la Drăgăşani, acolo unde vor susţine antrenamentul de azi. Din lotul lui Claudiu Niculescu lipseşte doar mijlocaşul central Nasser Menassel, care este suspendat după eliminarea suferită etapa trecută, la Oradea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...