Sport

Fotbal, Liga a II-a

Adi Falub: Damila ne-a dominat şi la Arad

Antrenorul echipei UTA, Adrian Falub, ştie că va avea sâmbătă un joc infernal la Drăgăşani, cu Damila.

„Toată lumea a râs de Măciuca şi Corona, dar nu întâmplător au ajuns acolo sus. Cel puţin, Damila e cea mai bună echipă care a jucat la Arad în acest campionat. E singura formaţie ce ne-a dominat ca joc acasă, a ajuns destul de uşor la poarta noastră şi cu toate astea am fost la puţine minute de o victorie. Face un joc bun de contraatac şi atac rapid şi asta pentru că are destui jucători de mare viteză şi tehnicitate în regim de viteză. E foarte important pentru o echipă să aibă fotbalişti ca Popa, Codin, Geantă, Negruţ şi Voinea. Mi-ar plăcea şi mie să am soluţiile ofensive ale Damilei, mai ales că vorbim despre fotbalişti tineri, sub 21 de ani. Însă are şi o bună organizare defensivă, nu întâmplător a acumulat atâtea puncte mai ales pe teren propriu. Când o echipă încasează un singur gol pe teren propriu, este clar ce forţă are în faţa propriilor fani. Toate acestea mă determină să respect Damila Măciuca pentru ceea ce a realizat în acest sezon, însă şi UTA are puterea să câştige sâmbătă”, a declarat Adrian Falub.

Tehnicianul arădenilor a mai remarcat şi faptul că, pe lângă faptul că vâlcenii şi-au păstrat nucleul de jucători din tur, şi-au mai şi completat lotul cu fotbalişti de experienţă precum Matache, Deaconescu sau Bărbulescu.

Falub crede că partida de sâmbătă este cea mai grea dintre cele disputate în startul returului. „E al treilea derby pentru noi, dar şi cel mai greu. Ne pregătim cu seriozitate şi cu încredere pentru această întâlnire, conştienţi de faptul că suntem pe un drum ascendent. Nu am luat gol în ultimele două meciuri şi am câştigat şase puncte foarte grele. Şi mai ştim ceva, dacă batem la Drăgăşani intrăm şi noi serios în cărţile promovării, pentru că acum avem a patra şansă, după Corona, Poli şi însăşi Damila”, a adăugat Falub.

Antrenorul „alb-roşilor” a vorbit şi despre faptul că un astfel de meci important, poate decisiv pentru promovarea în Liga 1, nu se va vedea pe micile ecrane. „Din câte ştiu eu, Damila nu are contract cu nicio televiziune. E o echipă cu stabilitate financiară şi nu depinde de banii de la TV. Probabil nu le-a convenit oferta televiziunilor şi şi-au permis să renunţe la acei bani. Noi nu am avut acest lux”, a explicat Adrian Falub.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...