Sport

Handbal feminin, Liga Campionilor

Pineau: Avem nevoie de un meci perfect

Jucătoarele de la Oltchim au ajuns la Veszprem în această după-amiază şi stau la acelaşi hotel ca anul trecut, situat într-o zonă liniştită, la marginea oraşului. De la ora 20:00, ora României, vâlcencele vor efectua antrenamentul oficial dinaintea returului cu Gyor. Vâlcencele ocupă 16 camere, iar din delegaţie fac parte şi Cristina Neagu, chiar dacă este în continuare accidentată, dar şi Safta, care nu are drept de joc.


Allison Pineau crede că, după eşecul din tur, 22-24 la Bucureşti, Oltchim are nevoie de un joc perfect mâine, la Veszprem. “Am pierdut meciul de acasă, trebuie să dăm totul pentru partida retur. Vrem să câştigăm, vrem să ajungem în finală, dar mai întâi trebuie să pregătim bine acest meci. Toată lumea e pregătită şi aşa trebuie să fie dacă vrem să sperăm cu adevărat. Dacă jucăm ca sâmbătă, nu o să câştigăm!”, a declarat Pineau la plecarea spre Veszprem.

Franţuzoaica crede că e nevoie de un joc perfect. “Trebuie să jucăm bine în apărare, fără greşeală. Sâmbătă am greşit mult, dar sperăm că nu vom repeta aceste erori. În apărare trebuie să fim exacte, iar apoi să înscriem la fiecare atac. Cred că trebuie să jucăm perfect”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...