Sport

Fotbal, Liga a II-a

Ţicleanu: La Corona este foame de performanţă

Noul director tehnic al Coronei Braşov, Aurel Ţicleanu a fost prezentat oficial chiar de către şefii clubului braşovean, Liviu Lupu şi Szakal Andras. La prezentarea oficială, Ţicleanu a fost însoţit de antenorul principal Dan Bona şi căpitanul echipei, Ion Coman. Iniţial, Ţicleanu preluase proiectul noii echipe a Craiovei, însă patronul Mititelu, deranjat că tehnicianul a cerut să ajute Corona până la vară, l-a îndepărtat.


Aurel Ţicleanu a avut un discurs echilibrat, în care a ţinut să precizeze că îl sprijină necondiţionat pe antrenorul Dan Bona şi că promovarea depinde doar de echipă. „Nu aş vrea să mă transform eu în personajul numărul 1 al clubului. Echipa va fi pe primul plan în acest proiect. Am mare încredere în acest grup. Bona va face echipa la următoarele meciuri, a făcut o treabă bună până acum şi îl voi ajuta cu experienţa mea. Corona are tot ce îi trebuie, jucători tineri şi talentaţi, dar şi fotbalişti cu mare experienţă. Bona este un antrenor valoros, care a adus această echipă din Liga 5 până unde este acum. Am venit să-l sprijin şi voi demonstra acest lucru. Nu vreau să dezamăgesc pe nimeni“, a spus Ţicleanu.

Directorul tehnic al Coronei spune că lupta pentru promovare va fi una dificilă. „Meciurile vor fi din ce în ce mai dificile, iar punctele se vor obţine foarte greu. Conducerea a încercat să ia presiunea de pe umerii jucătorilor. Sunt convins că promovarea în Liga I nu va fi o simplă plimbare prin parc. Îmbucurător este faptul că lucrurile depind acum doar de noi. Îmi doresc ca la finalul campionatului să sărbătorim împreună, iar Corona să facă parte din grupul echipelor din Liga I. La experienţa pe care o am sunt convins că vor mai fi surprize, unele chiar neplăcute. Cine crede că lupta s-a încheiat se înşală amarnic. Poli şi UTA sunt nume mari în fotbalul românesc, dar la Corona este foame de performanţă, iar prezentul şi viitorul contează. Pentru a promova ne trebuie cât mai multe puncte, puţină şansă şi multă încredere din partea jucătorilor. Cred că amănuntele vor face diferenţa în acest final de campionat“, a declarat Ţicleanu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...