Sport

Handbal feminin, Oltchim

Edit Matei: Oltchim e o enigmă, performanţe slabe pentru condiţiile avute

Fosta mare jucătoare de handbal Edit Matei nu se fereşte de cuvinte şi critică faptul că Oltchimul nu a fost capabil niciodată până acum să câştige trofeul suprem, deşi s-au investit anual milioane de euro.
”Viitorul Oltchimului nu îl văd prea roz şi trebuie să spunem lucrurilor pe nume: performanţe slabe pentru banii şi condiţiile create de-a lungul anilor! Cel puţin pentru mine, Oltchimul este o enigmă, în condiţiile în care a avut toate ingredientele pentru marea performanţă şi totuşi aceasta nu a fost obţinută decât până la un anumit nivel. Aţi văzut meciul tur cu Gyor, în primul joc din semifinalele Ligii Campionilor. Din punctul meu de vedere, este foarte dezamăgitor felul în care s-a prezentat echipa la meci! No Comment…”
Edit Matei crede că Prokop este cel mai bun conducător din handbal. ”În primul rând, remuneraţia jucătoarelor trebuie să fie în funcţie de jocul prestat în teren şi nu după numele fiecăreia. Rolul unui manager nu este numai să achite salariul şi gata… Trebuie să se implice mult mai mult în viaţa jucătorului, jucătorul trebuie respectat, motivat, să i se dezvolte personalitatea, sunt multe de spus aici…. Eu am avut şansa să lucrez cinci ani cu controversatul Gunnar Prokop, care după părerea mea este cel mai bun manager de club pe care l-a avut handbalul mondial”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...