Sport

Handbal feminin, Liga Campionilor

”Încă o magie”

Trei jucătoare ale Oltchimului, Iulia Curea, Ramona Farcău şi Alexandrina Barbosa au participat azi la o conferinţă de presă susţinută la Polivalenta din Rm. Vâlcea. Cele trei handbaliste au vorbit despre manşa retur a semifinalei Ligii, cu Gyor.

După ce echipa a remontat în grupele principale startul slab, obţinând calificarea, Farcău speră ca istoria să se repete şi în semifinale. ”În manşa tur nu am reuşit ce ne-am propus, apărarea ne-a funcţionat destul de bine, dar nu ne-a mers atacul, sperăm să îndreptăm ce nu a mers, fiecare şi-a dat seama ce a greşit. De această dată, presiunea va fi mai mare pentru Gyor, ele se văd poate calificate, dar noi nu mai avem nimic de pierdut. Sper ca noi să facem un joc bun şi să încercăm să ne calificăm. De când am început acest sezon am fost considerate victime sigure, nimeni nu mai credea că ne calificăm în semifinale şi totuşi am făcut-o. Sperăm să se mai întâmple o magie şi de această dată”, a spus Farcău.

Portugheza Barbosa aşteaptă o evoluţie mult mai bună decât cea de la Bucureşti. ”Avem încredere în noi, sperăm să ne calificăm în finală. Sper să fac cel mai bun joc al meu de când sunt la Vâlcea. Trebuie să facem un meci bun şi atunci ne putem califica. Nu e timpul să ne gândim la ce va fi din vară, important este jocul acesta”, a susţinut şi Barbosa.

”Gyor este cel mai tare adversar pe care l-am întâlnit până acum, chiar dacă şi Krim este puternică. Nu reuşim nimic dacă ţinem capul plecat, mereu în sport va fi un învins şi un învingător, sperăm ca la Veszprem să câştigăm şi să venim cu o calificare”, a declarat Curea.

Întregul lot al Oltchimului susţine la această oră ultimul antrenament la Rm. Vâlcea, după care echipa va pleca cu autocarul la Bucureşti. Mâine, trupa lui Vestergaard va decola spre Ungaria, unde joi va susţine manşa retur a semifinalelor Ligii. În tur, Gyor s-a impus la Bucureşti cu 24-22.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...