Sport

Handbal feminin, Liga Campionilor

Bulatovic: Vreau să joc din nou o finală de Liga Campionilor

Interul drepta Katarina Bulatovic crede în şansele Oltchimului de a accede în ultimul act al competiţiei, deşi a cedat manşa tur, la Bucureşti, 22-24 cu Gyor.

“Putem câştiga la Veszprem, dacă vom trata jocul cu atenţie şi calm. Va trebui să ne canalizăm emoţiile într-o manieră constructivă şi să ne concentrăm la ceea ce avem de făcut. Totodată, în Ungaria ne va aştepta o atmosferă incendiară. Jocul va fi unul foarte dificil, dar va trebui să fim atente doar la el, nu şi la tribune”, a concis Katarina pe siteul oficial al clubului.

Sportiva nu recunoaşte Oltchimul în jocul tur. “La Bucureşti am făcut o grămadă de greşeli în primele 20 de minute. Nu pot să înţeleg de ce am jucat aşa slab, dar acest lucru trebuie să ni-l amintim pentru începutul de joc de la Veszprem. Tensiunea jocului a fost una normală, dar poate pentru alte colege, din dorinţa de a face un meci mare, tensiunea a fost şi mai mare, nu ştiu…. Desigur, am avut un început slab, dar am arătat totuşi şi că putem reveni. Vom merge la victorie în Ungaria, nu ne vom duce să ne predăm deoarece două goluri este o diferenţă mică în handbal.”

Despre faptul că poate deveni cea mai bună marcatoare a sezonului din Champions League, Katarina Bulatovic a punctat ferm: “Nu mă interesează acest titlu, doar vreau să joc din nou într-o finală de Liga Campionilor”.

Pe atacurile poziţionale, Oltchim a trăit în repriza a doua din tur prin Katarina Bulatovic, care a aruncat mingea la poartă, de la 9 metri, de 21 de ori, iar în şapte situaţii a şi marcat. În multe ocazii, Bulatovic chiar a fost nevoită să îşi asume riscuri, chiar dacă nu se afla în cele mai bune situaţii de a înscrie. Ca şi comparaţie, ceilalţi interi, Brădeanu, Barbosa, Meiroşu şi Pineau au aruncat tot meciul la poartă, împreună, de opt ori, adică aproape de trei ori mai puţin decât muntenegreanca.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...