Sport

Fotbal, U Craiova

Ţicleanu: Gestul meu a deranjat, deşi nimeni nu mi-a făcut vreun reproş

Aurel Ţicleanu a ţinut să explice divorţul de proiectul Craiovei, care nu i-a aparţinut, Mititelu fiind cel care l-a îndepărtat, supărat că a tehnicianul a acceptat până în vară să se ocupe de Corona.

”Pentru că tot citesc în ziare că am renunţat la proiectul Craiova, mă simt obligat să revin cu o clarificare. După cum bine ştiţi, de vreo 13 ani locuiesc în Braşov, iar câţiva prieteni de aici aflaţi în funcţii în conducerea clubului Corona Braşov au dorit să mă implic în conducerea tehnică a echipei, deoarece ultimele rezultate erau de natură să îngrijoreze. L-am informat în timp util pe Adrian, atât înainte cât şi după finalizarea discuţiilor şi n-a avut nimic de reproşat. Planul era să închei sezonul la Corona, pentru prietenii mei, iar proiectul nostru să continue din vară, aşa cum am stabilit iniţial, pentru şi alături de prietenii din Craiova. Abia apoi am înţeles că totuşi gestul meu a deranjat, deşi nimeni nu mi-a făcut vreodată vreun reproş.
Începusem să mişcăm ceva cu sprijinul important al prietenilor de la AJF Dolj şi toţi ceilalţi care aveau mare încredere în copiii noştri din Craiova şi din Oltenia. Cred că acesta era un prim pas important şi de ce nu, plin de şansă,pentru că, la rândul său, oferea şansă. Am vorbit cu prietenul Silviu Bogdan şi nici nu mai ştia în aceste condiţii dacă să mai ţină testul sau nu. În speranţa că am clarificat cât de cât lucrurile în ceea ce mă priveşte, le doresc succes celor ce se vor ocupa de viitorul proiect de la Craiova, asigurând pe toata lumea că voi rămâne acelaşi admirator al fotbalului craiovean”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...