Sport

Fotbal, Liga 1 - Pandurii-Petrolul - 1-3

E greu fără Petre Grigoraş

Pandurii a coborât momentan de pe locurile de cupe europene după eşecul suferit sâmbătă la Tg. Jiu, 1-3 cu Petrolul

Plecarea în iarnă a tehnicianului Grigoraş se face tot mai mult simţită la Pandurii, acolo unde echipa este într-un recul evident. Matematicianul Pustai nu găseşte deocamdată ecuaţia câştigătoare pentru echipa sa, care a suferit primul eşec pe teren propriu din acest sezon.

Urmărit de Steaua şi alte câteva cluburi mari din Europa, Dan Nistor nu a fost în stare să marcheze în minutul 22, din poziţie de unu la unu cu Bornescu. În schimb, prahovenii au fost mult mai eficienţi şi Hamza a deschis scorul în minutul 39, cu o lovitură de cap. În finalul reprizei, Mingote a intervenit la minge în duelul cu Hoban, dar s-a dictat penalty şi Bokila a marcat de la punctul cu var: 0-2! Accidentat, Mingote a fost înlocuit la pauză cu Lazăr. Imediat după pauză, alb-albaştrii au avut un imbold ofensiv şi Nicoară a pus capul pentru primul său gol pentru Pandurii. Apoi, Boudjemaa l-a luat la ţintă pe Lazăr. În minutul 60, Mamele l-a pierdut din vedere pe Bokila, congolezul a reluat în portar, dar, apoi a înscris cu genunchiul pentru 3-1. Fanii i-au cerut demisia, dar antrenorul Cristian Pustai se agaţă de şansele matematice la prima calificare în cupele europene din istoria Pandurilor. „Este un obiectiv pe care ni-l dorim, ni-l asumăm şi pentru care încercăm să luptăm. Am pierdut o bătălie, dar încă războiul e în desfăşurare, n-are sens acum să capitulăm”, a spus Cristi Pustai.

Ironicul Nistor

Cel mai ironic a fost Dan Nistor, care n-a ezitat să-i persifleze pe fanii olteni, uitând de evoluţiile slabe ale sale şi ale colegilor. „Ţin pe această cale să le mulţumesc acestor minunaţi suporteri, care sunt alături de noi şi care sunt obişnuiţi numai cu Champions League, cu cupe, cu trofee, cu foarte multe trofee, pentru modul cum ne-au susţinut din nou”, a declarat Nistor. Faptul că este urmărit de câteva cluburi i s-a urcat la cap mijlocaşului, care nici el nu a depăşit până acum nivelul primului eşalon.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...