Sport

Fotbal, Liga a 2-a - FC Bihor-Damila - 0-0

Punct de aur în noroi

Deşi nu a mai repetat prestaţiile bune, Damila a scos duminică un punct mare la Oradea, 0-0 cu FC Bihor

Pe un teren foarte greu, FC Bihor şi Damila au oferit o luptă peste nivelul eşalonului second. Cu un portar Matache în zi de graţie, defensiva Damilei a rezistat eroic la Oradea, dar trupa lui Niculescu nu a contat deloc în plan ofensiv. Matache a scos salvator la ocaziie lui Bud (minutele 23 şi 51) şi Florean (minutul 28).

"Ne aşteaptă un meci dificil săptămâna viitoare, acasă cu UTA, meci foarte, foarte greu, cu o echipă foarte bună.", Claudiu Niculescu

Ambele echipe au terminat jocul în inferioritate, vâlceanul Menassel (minutul 65) şi orădeanul Cr. Bud (minutul 72) fiind eliminaţi pentru cumul de cartonaşe. Eliminarea lui Menassel a provocat un meleu general, iscat de către francezul Damilei. În final, Damila obţine un punct mare şi continuă cursa pentru promovare, având avantajul unui joc mai puţin disputat decât primele două clasate şi două meciuri mai puţin decât UTA. În schimb, această remiză scoate Bihorul din cursă. Astfel, Claudiu Niculescu rămâne neînvins pe banca Damilei. „Sunt mulţumit de rezultat, băieţii au muncit astăzi foarte mult pentru acest punct, pe un teren execrabil, din punctul meu de vedere, nu cred că am participat în toată cariera mea de jucător sau în cariera mea scurtă de antrenor de până acum la un joc în care terenul să se prezinte în asemenea hal. Îmi pare rău, acesta nu este fotbal, aceasta a fost o luptă în noroi, dar sunt mulţumit de acest rezultat, care ne dă speranţe pentru viitor. Ne aşteaptă un meci dificil săptămâna viitoare, acasă, cu UTA, meci foarte, foarte greu, cu o echipă foarte bună”, a spus Claudiu Niculescu.
În etapa viitoare Damila va juca la Drăgăşani cu UTA, alb-verzii fiind nevoiţi să câştige pentru a mai spera la primele două locuri.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...