Sport

Emoţii la retrogradare

FC Olt se afundă în subsolul clasamentului după eşecul suferit la Arad

Arădenii au dominat jocul, în special în partea secundă, când şi-au creat mai multe faze periculoase la poarta lui Bugiu. Slatina a rezistat cu brio la Arad până în minutul 81, când visul oltenilor de a câştiga un punct s-a năruit. Argentinianul Laso a deviat pentru nou-intratul Dosso, care la 6 metri lateral stânga trage prin faţa porţii, Oară se aruncă la colţul lung şi împinge mingea în plasă.

„Poate că ne-au dominat, dar noi am stat mai bine în teren, am stat mai bine fizic, cred că meritam un egal, era mai echitabil. Cred că am avut şi ghinion la acel gol stupid, cu puţină atenţie îl puteam evita. Cu orice echipă se pot obţine puncte, mai ţine şi de noroc, care ne-a părăsit, nu că l-am fi avut vreodată, dar poate ţi-l mai faci şi singur”, a declarat fundaşul Slatinei, Cosmin Cruşoveanu.
FC Olt rămâne astfel ”lanterna roşie” şi ocupă singurul loc rămas retrogradabil după potopul de retrageri. Din păcate, se pare că şefii clubului nu au făcut o mişcare prea inspirată în iarnă, când au renunţat la antrenorul Papură pentru a îl readuce pe bancă pe fratele lui Marius Oprescu, Dan.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...