Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM

CSM câştigă testul cu Apă Craiova

Vătăjelu va fi suspendat pentru jocul din etapa viitoare, cu Maramureş

CSM Rm. Vâlcea a disputat azi un amical în Zăvoi, 1-0 cu echipa de Liga a III-a, Apă Craiova. Singurul gol al testului a fost marcat de Andrei Neagoe în minutul 55. ”A fost un antrenament bun, pe un teren dificil, care, ţinând cont de vreme, s-ar putea să-l întâlnim şi etapa viitoare”, a spus antrenorul Alex Pelici. Tehnicianul a cerut anularea amicalului stabilit iniţial, cu CS Mioveni, cerând un adversar mai modest, pe tiparul echipei care va veni sâmbăta viitoare în Zăvoi, Maramureş.
Nu au evoluat deloc, fiind accidentaţi, Apostol, Szabo, Surugiu şi Traore, care însă vor fi recuperaţi până sâmbăta viitoare. Daouda continuă să fie singura absenţă de durată din tabăra vâlceană, acesta urmând să revină în circa două săptămâni. Vătăjelu este suspendat etapa viitoare şi astfel azi a fost rezervă, la fel ca Nkongue, abia revenit din Franţa. Camerunezul a fost învoit ultimele două săptămâni pentru a-şi vedea familia.
În lot a apărut şi un nume nou, fundaşul central Rondac, fost la Alba Iulia, care va fi testat săptămânile viitoare.


CSM: Pascal-Lungu, Potopea, Plecanciuc, Tomozei-Pârvu, Neagoe-Vasile, Stoica, Cruceru-Gogoşoiu. Au mai jucat Dozescu, Nicolae, Nkongue, Vătăjelu, Săraru, Eremia, Rondac, Dumitrache, Ştefan, Popa.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...