Sport

Fotbal, Liga a II-a

FC Olt pierde la Arad

FC Olt a pierdut azi, la Arad, 0-1 cu UTA, într-un meci din etapa a XX-a a Seriei B2. Arădenii au urcat pe loc promovabil, în timp ce Slatina se afundă în subsol.

Pe un timp ploios, gazonul a fost foarte greu, astfel că jocul a fost unul de uzură, fără spectaculozitate. Arădenii au dominat, în special în partea secundă, când şi-au creat mai multe faze periculoase la poarta lui Bugiu. Slatina a rezistat cu brio la Arad până în minutul 81, când visul oltenilor de a câştiga un punct s-a năruit. Argentinianul Laso a inventat o deviere pentru nou-intratul Dosso, care la 6 metri lateral stânga trage pe lângă Bugiu prin faţa porţii, Oară se aruncă la colţul lung şi împinge mingea în plasă.

FC Olt rămâne astfel ”lanterna roşie” şi ocupă singurul loc rămas retrogradabil după potopul de retrageri. Din păcate, conducerea clubului nu a făcut o mişcare prea inspirată în iarnă, când a renunţat la antrenorul Papură pentru a îl readuce pe bancă pe Dan Oprescu.


UTA: Amadio - C. Ene, Gligor (cpt.), Siminic - Feussi, Mărginean(Oară 59), Kovacevic(Godfred 73), G. Neagu - Monac(Dosso 78), Silvăşan, Laso. Antrenor: Adrian Falub

FC Olt: Bugiu - Giurcă, I. Şerban, Cruşoveanu (cpt.), Bancu - Vâlcică(Quist 33), A. David(Gafiţa 84), Polgar, Firţulescu - Al. Marin(Matei 59), D. Ene. Antrenor: Daniel Oprescu

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...