Sport

Fotbal, Liga a II-a

FC Olt, outsider la Arad

UTA-FC Olt este transmis în direct azi, de la ora 17.00, de Digisport

FC Olt are azi o misiune dificilă la Arad, contra ”Bătrânei Doamne”, o echipă care, după startul bun de retur, a revenit în lupta pentru promovare. Meciul se dispută azi, cu începere de la ora 17.00, pe Stadionul „Francisc Neumann“ din Arad şi va fi transmis, în direct, pe postul de televiziune Digisport.
„Va fi un meci ca toate celelalte, aprig disputat, mergem să jucăm. Sunt convins că, aşa cum aţi văzut, chiar dacă am pierdut cu FC Bihor, echipa a reuşit pe alocuri să practice un fotbal bun”, spune tehnicianul Dan Oprescu, care are tot lotul valid.

„Meciul cu UTA este ca oricare altul, mergem să încercăm să scoatem cel puţin un punct”, a spus şi mijlocaşul Dragos Firţulescu.

Înaintea etapei cu numărul 20, care se dispută la finalul acestei săptămâni, FC Olt ocupă ultimul loc în clasamentul seriei. Slatina ar putea scăpa de lanterna roşie printr-o victorie la Arad, fiind la trei puncte în urma echipelor FC Maramureş şi Luceafărul.

UTA: Amadio - Supic, Gligor, Siminic - Feussi, Mărginean, Godfred, G. Neagu - Monac, Silvăşan, Laso. Antrenor: Adrian Falub
FC Olt: Bordea- Giurcă, Şerban, Cosic, Bancu- Vîlcică, Quist, David, Firţulescu- Ene, Marin. Antrenor: Daniel Oprescu

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...