Sport

Handbal feminin, Liga Campionilor

Paula Ungureanu: Vrem să câştigăm, nu contează diferenţa

Ajunsă la Bucureşti, delegaţia Oltchimului a susţinut azi o conferinţă de presă, în care s-a analizat jocul care se va disputa sâmbătă (ora 18.00), la Polivalentă, cu Gyor.
Portarul Paula Ungureanu este pregătită să închidă buturile în faţa lui Gorbicz şi compania. ”Cred că plecăm cu şanse egale, semifinala ţine 120 de minute, nu putem spune ceva concret înaintea ei. Suntem între primele patru echipe din Europa şi suntem o echipă puternică. Vrem să câştigăm manşa tur, nu ştiu dacă contează aşa mult diferenţa, că batem la diferenţă de un gol sau de zece. Manşa retur începe de la 0-0, pentru noi ar fi un avantaj moral să câştigăm la Bucureşti cu o diferenţă cât mai consistentă. Contează enorm ca portarul să prindă o zi bună, atunci echipa câştigă, nu ne propunem însă o diferenţă anume”.
Paula speră că atmosfera din Capitală să fie asemănătoare cu cea de la Rm. Vâlcea. ”Cred că va fi cel puţin o atmosferă ca la Rm. Vâlcea. Avem mare nevoie de public, trebuie să ne susţină şi în momentele bune, dar şi în cele mai puţin bune”.
Astăzi, de la ora 17.00, roş-albastrele au programat un antrenament la Polivalentă, accesul presei fiind permis doar în primele 10 minute.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...