Sport

Fotbal, Liga a II-a

Ţicleanu preia Corona!

Din vară, fostul mare jucător al Ştiinţei revine la Craiova

Aurică Ţicleanu s-a înţeles cu echipa de Liga a II-a Corona Braşov şi va semna un contract pe o perioadă de două luni.
Cum se ştie, Ţicleanu stabilise şi cu Adrian Mititelu să preia viitoare echipă a Universităţii. Antrenorul n-a renunţat însă la acest proiect şi va reveni la Craiova din vară, indiferent dacă echipa braşoveană va reuşi să promoveze sau nu. ”La Craiova voi începe munca la vară, până atunci pot lucra la altă echipă. Sunt în continuare pe poziţii la Craiova, sper mai mult ca oricând să putem face o treabă bună. Eu încă trag speranţe să-l putem readuce lângă noi pe Ilie Balaci, care s-a speriat puţin. El este obişnuit altfel, a antrenat echipe mari, cu bugete pe măsură, în ţările arabe, iar realitatea de la noi l-a făcut să dea înapoi în acest moment", a declarat fosta glorie a Craiovei.

Liviu Lupu, preşedintele Coronei, şi Ţicleanu au o relaţie veche de prietenie. În urma discuţiei de astăzi dintre cei doi, Ţicleanu a acceptat să preia echipa deşi este implicat în proiectul Craiova, însă până în vară poate sta pe banca tehnică a braşovenilor. Noul antrenor al Coronei este stabilit de mai mulţi ani la Braşov.

În momentul de faţă, Corona se află pe locul 2 în Seria a II-a - poziţie care asigură promovarea - la două puncte distanţă de liderul ACS Poli Timişoara.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...