Sport

Fotbal, Liga a II-a, U Craiova

Aurică Ţicleanu: Pe 17 aprilie, avem prima acţiune

Noua U Craiova începe pe 17 aprilie acţiunea de formare a unui lot care din sezonul viitor să joace cu succes în Liga a II-a.

”Facem o acţiune pe 17 aprilie în care vom vedea toţi jucătorii tineri din Dolj, apoi şi în celelalte judeţe ale Olteniei. În scurt timp putem avea o viziune despre ce putem avea din această zonă. Mititelu trebuie să găsească şi câţiva jucători buni, pentru că avem nevoie şi de câţiva experimentaţi. Vrem să fie şi mai mulţi antrenori prezenţi la această acţiune, mai mulţi componenţi ai Craiovei Maxima vor fi alături de noi să găsim jucători”, a spus viitorul tehnician, Aurică Ţicleanu.

Antrenorul a explicat şi cum vor proceda tinerii interesaţi să vină la Craiova. “Fotbaliştii trebuie să ia legătura cu cei de la AJF Dolj, trimit datele copilului, va fi luat în evidenţă cu poziţia pe care joacă, antrenorii de acolo vor face echipe şi îi vom urmări. Condiţia este să fie liberi de contract. Craiova va prinde viaţă cu forma asta şi va avea nivelul 0. Dacă vom putea aduce jucători mai buni, vom îmbunătăţi lotul. Ne gândim la un portar cu experienţă, ne gândim la un atacant şi un playmaker, pentru că trebuie să strângem puncte. E greu să formezi o echipă omogenă imediat. Dacă ai câştiga 11 meciuri eşti ca şi promovat”, a mai afirmat Ţicleanu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...