Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Sergiu Negruţ: Urmează trei jocuri decisive


Marcator a trei goluri în doar două etape din această primăvară, Sergiu Negruţ (20 ani), atacantul împrumutat de Damila de la CFR Cluj, speră să ajungă în Liga I cu echipa vâlceană. „M-am adaptat foarte bine şi foarte repede aici, iar un amănunt foarte important este faptul ca avem salariile plătite la zi, iar primele de joc le primim imediat după meci. Urmează 3 meciuri decisive pentru noi: cu Bihor, UTA şi Poli, iar pentru mai departe sper să am evoluţii cât mai bune şi să joc cu Damila în Liga I”, spune Negruţ.

Acesta speră să calce pe urmele antrenorului său, Claudiu Niculescu.
”Claudiu Niculescu îmi oferă o mulţime de sfaturi şi trucuri care mă ajută în teren deoarece aici evoluez pe postul pe care a evoluat şi el. Ne motivează extraordinar de mult”.

Fiind jucătorul celor de la CFR, Negruţ ia în clacul şi o revenire la Cluj. „Chiar ieri m-a sunat o persoană din conducerea CFR-ului să mă felicite şi să îmi spună să o ţin aşa în continuare. Mi-ar plăcea foarte mult să revin la Cluj, însă este foarte greu să mă impun acolo datorită politicii clubului de a aduce foarte mulţi jucători străini.”

Interesant este faptul că din etapa viitoare, de la Oradea, tehnicianul Damilei va avea de luat o decizie foarte grea. Golgeterul eşalonului secund, Albert Voinea şi-a ispăşit suspendarea, iar Claudiu Niculescu trebuie să aleagă vârful împins dintre acesta şi Negruţ.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...